responsive site templates

African Bucketlist

African Bucketlist

Mobirise

De cyclus

We erkennen het principe van creatie en wedergeboorte. We erkennen daarbij ook de schade aan het zelfbeeld die wij als Afrikanen overgedragen hebben gekregen van generatie op generatie. In plaats van onszelf te beperken tot een 'bewustzijn van onderdrukking' kunnen we het beste de “overstap” maken naar een 'bewustzijn van overwinning', de 'tweelingzuilen van het bewustzijn', zoals aangeduid door Dr. Molefi Asante.

Mobirise

Identiteit

Door onze bezoekers bruikbare kennis, informatie en tools mee te geven beogen wij:
   • vergroting van kennis en historisch besef door middel van toegang tot accurate en wetenschappelijk bewezen historische informatie;
• heling van emotionele schade als gevolg van systematische misbruik door de eeuwen heen door middel van inzicht in het prevalerende “bewustzijn van onderdrukking” (Dr. Molefi Asante).

Mobirise

Events

Onze tours in binnen- en buitenland, cursussen, workshops, trainingen, webinars en seminars leggen op verschillende manieren verbinding met het Afrikaanse continent en haar rijke cultuur. Deze verbinding, gebaseerd op waarheid en culturele trots biedt een sterke fundering voor een gezamenlijke toekomst. Dit vormt samen 'The African Bucketlist', een lijst met activiteiten die 'meegroeit' naar gelang de behoefte aan kennis en historisch besef in de Afrogemeenschap in Europa.

Mobirise
Mobirise
Mobirise
Mobirise
Mobirise
Mobirise
House of Khepera

KVK: 85721498
RSIN: 857562770
BANKRELATIE:
NL 96 INGB 0007722790

Contact

Zandsteeg 2 D
Sambeek, 5836 AV
info@houseofkhepera.com
+13 (0) 681729439

© Copyright 2018 House of Khepera - All Rights Reserved