how to develop own website

House of Khepera


In het Oude Egypte (Kemet) is Kheper de God van de rijzende zon. Zoals de mestkever de bal van mest voortduwt, zo duwt de zon de dag naar nacht. House of Khepera (HoK) erkent de essentie van deze observatie, creatie en wedergeboorte en ontleent met nederigheid en trots zijn naam hieraan.

De (behoefte aan) groeiende bewustwording van de 'Afrikaanse identiteit' en historie binnen de Afro-gemeenschap heeft ervoor gezorgd dat de HoK-events zo goed zijn bezocht, dat HoK in mei 2017 heeft besloten om officieel als stichting verder te gaan...

Wie zijn we?

HoK is in 2015 gestart met sprekers naar Nederland te halen die vanuit een afrocentrische benadering essentiële en accurate kennis en informatie delen. Het betreft hier informatie die de Afro-gemeenschap nodig heeft voor de (her)definitie van haar culturele waarde en 'Identiteit'.

Wat doen we?

De events die HoK tot nu toe in samenwerking met gerespecteerde ‘scholars’ op het gebied van het afrocentrisme uit binnen- en buitenland heeft georganiseerd hebben succesvol antwoord gegeven op de volgende vragen: Wie ben, waar kom ik vandaan en waar ga ik naartoe?

Hoe doen we dat?

We faciliteren aanbod gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling op het gebied van Geschiedenis, Psycho-Historie, Jeugd & Gezin, Gezondheid & Voeding, Financiën, Politiek & Recht beoogt HoK de stigmatisering van de ‘Afrikaanse identitiet’ te transformeren naar een postief zelfbeeld.

Mobirise
Mobirise
Mobirise
Mobirise
Mobirise
Mobirise
House of Khepera

KVK: 85721498
RSIN: 857562770
BANKRELATIE:
NL 96 INGB 0007722790

Contact

Zandsteeg 2 D
Sambeek, 5836 AV
info@houseofkhepera.com
+13 (0) 681729439

© Copyright 2018 House of Khepera - All Rights Reserved