online website builder

'Power up your Strengths'


We bieden je drie verschillende Strengths Solution cursussen aan om samen met Marcus Cato met je talenten aan de slag te gaan. De Strengths Base Online cursus waarbij je in vijf weken tijd de theorie van de 34 'Strengths' eigen maakt, Power Up Your Strengths bestaande uit een Webinar, Gallup StrengthsFinder™ assessment, oefeningen, Workshop en feedback sessies. Daarnaast kun je ook de één op één Strenghts Inspirational Session volgen, een anderhalfuur durende sessie waarbij Marcus Cato je aan de hand van de Gallup StrengthsFinder™ assessment jouw persoonlijke feedback geeft...

Persoonlijke feedback

Marcus geeft je persoonlijke feedback aan de hand van (team)profielen met duidelijke documenteerde bevindingen. Dit geeft je inzicht in hoe jij het beste tot je recht komt binnen een team, hoe je in relatie tot andere kan bijdrage en daardoor je zakelijk succes kan vergroten. Deze aanpak stelt niet alleen jezelf maar ook het team waarmee je werkt in staat om je sterke punten collectief te benutten en te ontwikkelen.

Assessment

Na je betaling ontvang je een e-mail met de toegangscode voor het Gallup assessment. Dit is een onlinevragenlijst met 177 vragen over jezelf. Per vraag krijg je 20 seconden de tijd om antwoord te geven. Het assessment duurt ongeveer 30 minuten. De resultaten zijn direct beschikbaar. Lees en markeer de woorden uit het 'Signature Theme'-rapport die het meeste met je resoneren en bekijk de video's van je top 5 ‘Strengths’.

De cursussen

Strenghts Base Online:
Meer informatie volgt
Strenghts Inspirational Session: Meer informatie volgt
Power up your Strengths: €195,- (betalingsregeling mogelijk)
Locatie: Studio 13 
Adres: Utrechtsedwarsstraat 13, 1017 WB Amsterdam
Datum: zondag 26 mei a.s.
Je kunt op de zondagen gratis parkeren (10 minuten loopafstand van de lokatie).

House of Khepera

KVK: 85721498
RSIN: 857562770
BANKRELATIE:
NL 96 INGB 0007722790

Contact

Zandsteeg 2 D
Sambeek, 5836 AV
info@houseofkhepera.com
+13 (0) 681729439

© Copyright 2018 House of Khepera - All Rights Reserved