simple site builder

'Lineage Timeline'


Paul Obinna werd in 1959 in Preston, Lancashire geboren als een onwettig kind uit een Igbo vader en een Engelse moeder. Hij werd geadopteerd door een plaatselijke witte familie en in de ogen van zijn witte familie moest hem dit een voordeel geven in de maatschappij. Dit liep echter anders...

Paul Obinna

Door het racisme wat hij dagelijks meemaakte raakte hij geïnteresseerd in vechtsport. Op zijn vijftiende begon hij met lesgeven, behaalde zijn Black-Belt in Koreaans Kempo en Ju-Jitsu op zijn negentiende. Begon daarna ook met boksen en wilde zelfs professioneel bokser worden.

Na een ingenieursopleiding in 'Metallurgy and Heat Treatment' besloot hij om docent te worden.  Hij gaf dertien jaar les op een middelbare school, faciliteerde personeels trainingen, verzorgde lezingen en cursussen en was de belangrijkste 'spil' van vijf baanbrekende nationale onderwijsconferenties.

Cultuur

Om de historische relatie tussen de Afrikaanse en Europese werelden waaruit hij afstamt beter te kunnen begrijpen ontwikkelde Paul de Lineage Timeline scroll', een visueel hulpmiddel die een continuüm van 9000 jaar geschiedenis laat zien die verder gaat dan slavernij en kolonialisme.

Vanaf 1989 werkt Paul zowel nationaal en internationaal als gedrags-docent en consultant, gericht op Cultuur. Vanuit deze rol geeft hij adviezen en verzorgd hij bewustwordings- programma’s op het terrein van onderwijs, wonen, werk en rechtspraak. 

De 'Lineage Timeline'-cursus

In drie dagen, zes module, twee module per dag doceert Paul Obinna in opdracht van House of Khepera (HoK) de 'Lineage Timeline'-cursus in een groep van minimaal acht tot maximaal twaalf personen.
De zes modules zijn:
1. The Cover (voorkant);
2. The Pre-Dynastic Period;
3. The Dynastic Period;
4. The BC/AD Period ;
5. The Two Great Maafa's;
6. The Future Past (heden).  

Locatie: A & O Hostel 
Adres: Hogehilweg 22
1101 CD Amsterdam Zuidoost
Datum: voorjaar 2019
Tijd: 12:30 - 21:00 uur 
Aanmelden: per direct
Cursusgeld: €350,-

House of Khepera

KVK: 85721498
RSIN: 857562770
BANKRELATIE:
NL 96 INGB 0007722790

Contact

Zandsteeg 2 D
Sambeek, 5836 AV
 info@houseofkhepera.com
+13 (0) 681729439