free simple web templates

Sponsor of Donateur?


Sponsor zijn van House of Khepera (HoK) betekent dat u uw merk of winkelnaam verbindt aan de waarde die wij als organisatie hechten aan onze Afrikaanse roots. Word sponsor en investeer mee in het verspreiden inspirerende levensveranderende wetenschappelijke kennis en informatie binnen de Afro-gemeenschap...

We zijn 'Black Owned'

House of Khepera is ‘black-owned’ en we wil dat ook blijven. We zijn in principe zelfvoorzienend, maar zijn altijd op zoek naar sponsoring door en partnerschappen met partijen die onze missie, visie en doelstellingen ondersteunen.

 Sponsor worden?

Sponsor zijn van HoK is een manier om Afrikanen en zij de deel uitmaken van de Afrikaanse diaspora in Nederland met elkaar te verbinden en om de bewustwording van de Afrikaanse cultuur binnen deze groepen te stimuleren.

Doneren of vrijwilliger?

Doneer €60,- per jaar en ontvangt van ons een donateurspakket. Beslis of je per maand, per kwartaal of per jaar wil doneren.  Wil je liever een actieve bijdrage leveren of heb je een goed idee voor een event? Aarzel niet langer en geef je op als HoK-vrijwilliger.

Naast alle bezoekers willen we natuurlijk ook al onze sponsoren, partners, vrienden en familie bedanken die ons elk jaar weer steunen. Mede door jullie steun en bijdragen lukt het ons om elk jaar weer succesvolle events te organiseren. 
Mobirise
Mobirise
Mobirise
Mobirise
Mobirise
Mobirise
House of Khepera

KVK: 85721498
RSIN: 857562770
BANKRELATIE:
NL 96 INGB 0007722790

Contact

Zandsteeg 2 D
Sambeek, 5836 AV
info@houseofkhepera.com
+13 (0) 681729439

© Copyright 2018 House of Khepera - All Rights Reserved