best website templates

dr. Llaila Afrika

De lente is bijna voorbij en maakt plaats voor de zomer. In de afgelopen maanden stond onze Pijler 'Voeding en Gezondheid' centraal. We sluiten dit seizoen af met verschillende events waarin de vrouwelijke energie centraal staat met daarbij een aangename zeldzame kans om de legendarische leraar en geleerde, Dr. Llaila Afrika uit te nodigen.

Met ruim 45 jaar ervaring op het gebied van holistische gezondheid kan hij diepe en gedetailleerde informatie verschaffen over de onderwerpen van niet-chirurgische en niet-intrusieve manieren om ziekten zoals diabetes, vleesbomen, allergieën, menstruatie, hypertensie, prostaatkanker, kanker, nierfalen om te keren. Emotionele en psychologische problemen zijn ook voor hem bekend terrein...

African Holistic Health

Als Afrikanen hebben we een andere biochemische opmaak, hier hoort dan ook een ander dieet bij. Het creëren van bewustwording is het voornaamste doel en het aanreiken van handvaten om hier iets mee te doen, is een van onze missies.

Dr. Llaila Afrika is de belangrijkste stem op het gebied van Afrikaanse holistische gezondheid. Hij is een volleerd auteur van vele boeken, waaronder de beroemde "Afrikan Holistic Health"

Seminar

%

Masterclass

%

Course

%

Passe partout

%

Begin juni a.s. bieden we de verschillende tickets aan. We houden de score van de verkochte tickets bij. Bij 50% verkoop gaat het event zeker door. Onderaan de pagina kun je zien hoeveel tijd er nog rest tot de eindatum van de ticketverkoop.

Deel deze pagina

Contact

Zandsteeg 2 d, Sambeek
info@houseofkhepera.com
+31(0)681729439

Bank & KvK

ING: NL69INGB0007722790
KVK:  857562770
RSIN:  857562770