Donateurs

website builder

Stichting House of Khepera (HoK) is een zelf gefinancieerde Black Owned organisatie in Nederland build by our own hands, money and time. We bestaan volledig uit vrijwilligers die hun steentje bijdragen. Door de steun van donateurs en sponsoring heben we de afgelopen jaren zonder subsidie en overheidsgeld evenementen, workshops, trainingen, seminars, en groepsreizen georganiseerd. Dit gaan we veranderen per 2020. Graag gaan we door met het werk wat we de afgelopen vier jaar hebben gedaan, maar nu hebben we je hulp hard nodig...

Mobirise

Word Donateur door €15,- per kwartaal te storten op het bankrekeningnummer van de stichting. Heb je een leuk idee of een suggestie of wil je op een andere manier de community van dienst zijn?
Laat het ons weten!

Met (meer) financiële middelen wordt het mogelijk buitenlandse sprekers uit te nodigen, specialisten in te huren en bedrijfsmiddelen aan te schafffen. Dit betekent dat ook andere kanalen zullen moeten gaan aanboren.

Mobirise

Ambassadeur

Mobirise

Jouw donatie helpt ons de missie, visie en doelstelling van de stichting te behalen.
Mijn naam is Omowale, ik ben de ambassadeur van House of Khepera. Zelf heb ik de groei van HoK van dichtbij mogen meemaken. De stichting is in de afgelopen jaren met weinig middelen enorm gegroeid en hebben goed werk vericht voor de Afrikaanse community in Nederland. Mijn opinie is dat er in Nederland tenminste één organisatie moet zijn waarbij we terecht kunnen voor de overgeslagen en deels verborgen geschiedenis van de zwarte man en vrouw. Daarom steun ik House of Khepera en als ambassadeur van House of Khepera vraag jou dat ook te doen.

Omowale Silvano Haynes