online site builder
Mobirise
Dr. Shantella Sherman

Dr. Shantella beschrijft in haar werk de geschiedenis en cultuur, waarin de blauwdruk voor het hedendaagse eugenics model zijn oorsprong vindt.

Sterke individuen vormen samen sterke families, die op hun beurt weer zorgen voor een sterke gemeenschap. Door ons te richten op de psychologische effecten van onze culturele ontworteling, kunnen we samen zorgen voor herstel van onze culturele trots, familie overdracht en ons gemeenschapsgevoel...

Eugenics? Racisme!
Eugenics als 'pseudo wetenschap' stelt dat allen afkomstig uit de Afrikaanse diaspora, zich bevinden aan de top van de Orang-oetan (apen) keten van levende wezens en onderaan de menselijke keten— hetgeen hen dus onmenselijk (wetenschappelijk) maakt, onvermogend om te denken of te functioneren als mensen en hierdoor onwaardig voor het verkrijgen van gelijkwaardige benadering of behandeling (Sociaal).


Ook zijn zij hyper seksueel of immoreel, hetgeen hen een gevaar maakt voor de civiele samenleving ( Zodoende is er een noodzaak om hen onder toezicht te plaatsen of de noodzaak voor het (negatief) vormgeven van hun persoonlijkheid in de media (popcultuur). 
De behoefte voor een aanblijvende dialoog over Eugenics, bevindt zich in de terugkeer van discussies binnen de Afrikaanse groep over Racisme, Colorisme en Black Love.

Web Talks
Eugenics expert Dr. Shan biedt deze winter een gratis serie online filmscreenings en analyses aan van POP EU (popular eugenics) in Televisie & Film met als topic "Seduction and Support Hose", gelijknamig aan haar eerstvolgende boek. de titel van haar eerstvolgende boek oic bespreken we de romantsche relatie tussen een oudere zwarte vrouw en een jongere zwarte man. We screenen en bespreken de film Luke Cage, een Netflix serie uit 2016.

Terwijl relaties tussen oudere mannen en jongere vrouwen weinig aandacht krijgt, roept de romantische verwikkelingen tussen oudere vrouwen en jongere mannen weerzinwekkendheid op. Waarom? Waarom wordt men ongemakkelijk bij de gedachte aan seks van vrouwen over de 40 jaar? En helemaal wanneer ze een jongere minnaar kiezen. Tijdens de Web Talks analyseren, onderzoeken en bespreken we de taboes, mythen en wetenschappelijke theorieën. Meld je nu aan voor de Web Talk van zaterdag 23 november 2019.