free css templates
Mobirise
Marcus Cato

Vaak kennen we onze talenten niet, gefixeerd als we zijn op onze zwakheden. Hoe meer we weten welke het zijn, hoe meer we zien hoe uniek we zijn. Iedereen heeft geweldige talenten. Werken vanuit je talent geeft energie en werkplezier.

Marcus Cato is een expert op het gebied ontwikkelen van talenten. In de 'Power up your strengths' training ga je met Marcus Cato op zoek naar je mogelijkheden. Marcus geeft je persoonlijke feedback aan de hand van (team)profielen met duidelijke gedocumenteerde bevindingen. Dit geeft je inzicht in hoe jij het beste tot je recht komt binnen een team, hoe je in relatie tot anderen kan bijdragen aan een positieve samenwerking en daardoor je zakelijk succes kan vergroten.

Marcus gaat samen met jou op zoek naar je mogelijkheden. Hierbij maakt hij gebruik van de unieke StrengthsFinder. Dit is een ondersteunend internetprogramma met online feedback om talenten te ontdekken en in te zetten voor persoonlijk en zakelijk succes en ontwikkeling.

Twee weken voor de cursus ontvang je een e-mail met de toegangscode voor de Gallup StrengthsFinder assesment. Dit is een ondersteunend internetprogramma met 177 vragen over jezelf. Per vraag heb je 20 seconden om te antwoorden. 

Met dit rapport en specifieke oefeningen ga je samen met Marcus Cato in groepsverband aan de slag opzoek naar je talenten. Na de training begrijpen deelnemers hoe ze doelgericht hun prestaties kunnen verbeteren en op een effectieve wijze hun doelen kunnen behalen.

Marcus heeft meer dan 15 jaar ervaring met strategisch coachen van leidinggevenden, senior managers en bestuursleden in de commerciële, publieke en non-profit sector. Hij heeft op basis van de resultaten van de Gallup StrengthsFinder™ assessment workshops voor groepen of teams. Meld je nu aan voor de cursus van februari 2020.