web creation software
Mobirise
Marcus Cato

Vaak kennen we onze talenten niet, gefixeerd als we zijn op onze zwakheden. Werken vanuit je talent geeft energie en werkplezier.

In de 'Power up your Strengths' Training ga je met Marcus Cato op zoek naar je 'Super powers'. Dat zijn je top 5 talenten die je inzet naar gelang het resultaat wat je wil behalen. De combinatie van je top 5 talenten maakt je uniek omdat de kans dat er iemand is dezelfde top 5 talenten is 1 op 33 miljoen...

De training bestaat uit 2 onderdelen. Een Assessement en een Workshop. Twee weken voor de Training ontvang je een e-mail met de toegangscode voor de Gallup StrengthsFinder™ Assesment. Dit is een tool waaraan meer dan 50 jaar wetenschappelijk onderzoek is voorafgegaan door Gallup met 177 vragen over jezelf. 

Per vraag heb je 20 seconden om te antwoorden. Na de test kun je meteen het resultaat bekijken en printen. Hiermee ga je samen met Marcus Cato tijdens de Workshop in groepsverband aan de slag gaan op onderzoek naar je 'Super Powers'.  Er zijn in totaal 34 talententhema’s . De bovenste 5 zijn je top talenten en die herken je meteen.

Je top 5 talenten is hoe jij denkt, voelt en je gedraagt. Dit is jouw gebied om in te groeien. Hoe meer je weet wat je talenten zijn, hoe meer je ziet hoe uniek je bent. Marcus Cato zijn talent ligt in het zichtbaar maken van je mogelijkheden en eventuele obstakels en hoe deze te transformeren naar 'Super Powers'.

Marcus heeft meer dan 15 jaar ervaring met strategisch coachen van leidinggevenden, senior managers en bestuursleden in de commerciële, publieke en non-profit sector. Hij geeft op basis van de resultaten van de Gallup StrengthsFinder™ assessment Trainingen en Worksgops voor groepen of teams. De Training gaat van start bij minimaal 12 aanmeldingen en kan ook door groepen worden geboekt.