free web templates

Media House


20/20 vision is een Amerikaanse gezegde wat 'perfect zicht' betekent. Daarom organiseren we dit jaar filmscreenings en analyses met als doel het "zwart bewustzijn" op een positieve manier te stimuleren en te bewapenen tegen de onzichtbare krachten van slavernij en kolonisatie. De maandelijkse Media House Events zijn opgebouwd uit een Zoom meeting, filmscreening, analyse, reflectie en applicatie en zullen door verschillende sprekers worden gehost...

Mobirise

Paul Obinna

Bedenker van de Media House Events start met de Matrix Trilogy. Hij noemt deze filmscreenings en analyses 'de beste training voor de ontwikkeling van het Alziende Oog van Heru', De Matrix is daarbij baanbrekend in het verkennen van de invloed van technologie en mentale bewustzijn.

Mobirise

Filmsreening

De filmscreening en analyse vinden plaats op de locatie in Amsterdam Zuidoost. We bekijken en bespreken de film en de mogelijkheden hoe we deze kennis in ons dagelijks kunnen toepassen. Inbegrepen is een Zoom meeting waarbij we vooraf of achteraf verder in dialoog kunnen.

Mobirise

Analyse 1

Datum: zondag 19 januari 2020
Tijd: 11:30 - 21:00 uur
Adres: Paalbergweg 26
1105 BV, Amsterdam Zuidoost
Tickets: €22,-(+kosten Filepurch)
Verkoop: maandag 6 januari 2020
Deelnemers: 25
Catering: ja