free html templates
Mobirise
Paul Obinna

Vanaf 1989 werkt Paul Obinna zowel nationaal en internationaal als gedrags-docent en consultant, gericht op Cultuur. Vanuit deze rol geeft hij adviezen en verzorgt hij bewustwordings- programma’s op het terrein van onderwijs, wonen, werk en rechtspraak. 

Paul Obinna werd in 1959 in Preston, Lancashire geboren (als een onwettig kind) uit een die tijd onacceptabele relatie tussen een Igbo uit Nigeria en een Engelse vrouw. Als gevolg daarvan werd hij geadopteerd door een witte familie in het dorp Preston niet ver van Manchester. Paul Obinna heeft samengewerkt met veel invloedrijke activisten zoals Prof. Anthony Browder, Robin Walker, Runoko Rashidi. dr. Frances Cress Welsing. Door deze samenwerking heeft Paul Obinna zich weten te ontwikkelen tot een autoriteit op het gebied van de psychologie van denkpatronen die gestoeld zijn op ‘slave mentality’ en biedt ons de vaardigheden om dat te transformeren naar “Self Awareness’. 

Mobirise

THE ALCHEMIC LEVELS

Bewandel het pad naar kennis, groei en 'Soul Purpose' en ontvang bij elke level van beneden naar boven; Lead, Bronze, Zilver, Gold en Platinum de sleutel informatie en verschillende tools voor meer begrip van het politieke, religieuze en geschiedenis concept wereldwijd en inzicht op de vraag wat je levensdoel' is.

Mobirise

Z.P. MOOR

Z.P. Moor is een docent en filantroop, de dubbelganger van “zwarte piet” vanuit de filosofie zoals Dr. Molefi Asante beschrijft in zijn “Twin Pillars of Consciousness”, Onderdrukking van de overwinning. Een strategische zet die de jaarlijkse terugkerende viering van Sinterklaas zal moeten transformeren naar die van zelfrespect en zelfliefde.

Mobirise

TIMELINE TEACHER TRAINING

Als auteur van de Lineage Timeline en door zijn jarenlange ervaring op het gebied van coaching en training is hij de aangewezen persoon om (professionele) trainers de kennis van de Lineage TImeline over te dragen. Hij biedt een training aan trainer over groepsdynamiek, interactieve powerpoint presentaties en de Lineage Timeline. Meer info volgt.

Om de historische relatie tussen de Afrikaanse en Europese werelden (waaruit hij afstamt) beter te kunnen begrijpen ontwikkelde Paul de Lineage Timeline Scroll', een visueel hulpmiddel die een continuüm van 9000 jaar geschiedenis laat zien die verder gaat dan slavernij en kolonialisme.