Mobirise
Paul Obinna
Mobirise

Vanuit de rol van gedrags-docent en consultant, gericht op Cultuur geeft hij adviezen en verzorgt hij bewustwordings- programma’s op het terrein van onderwijs, wonen, werk en rechtspraak. 

Paul Obinna heeft samengewerkt met veel invloedrijke activisten zoals Prof. Anthony Browder, Robin Walker, Runoko Rashidi. dr. Frances Cress Welsing. Door deze samenwerking heeft Paul Obinna zich weten te ontwikkelen tot een autoriteit op het gebied van de psychologie van denkpatronen die gestoeld zijn op ‘slave mentality’ en biedt ons de vaardigheden om dat te transformeren naar “Self Awareness’.

Mobirise

THE ALCHEMIC STRUCTURE

Wil je werken aan je spirituele groei, je patronen herkennen en deze kunnen doorbreken? Dan is 'The Alchemic Structure' perfect voor jou.
Het is een Training waarbij je van Lood naar Goud per Level de nodige informatie en Tools ontvang, met als doel je bewustzijn en bewustwording van het Zelf te vergroten. Meer lezen.

Mobirise

Z.P. MOOR

Z.P. Moor is een docent en filantroop, de dubbelganger van “zwarte piet” vanuit de filosofie zoals Dr. Molefi Asante beschrijft in zijn “Twin Pillars of Consciousness”, Onderdrukking van de overwinning. Een strategische zet die de viering van Sinterklaas zal moeten transformeren naar die van zelfrespect en zelfliefde. Meer lezen.

Mobirise

TIMELINE TEACHER TRAINING

Als auteur van de Lineage Timeline en door zijn jarenlange ervaring op het gebied van coaching en training is Paul Obinna de aangewezen persoon om de kennis van de Lineage Timeline over te dragen. Hij biedt een training aa over groepsdynamiek, interactieve powerpoint presentaties en de Lineage Timeline. Meer info volgt.

Om de historische relatie tussen de Afrikaanse en Europese werelden (waaruit hij afstamt) beter te kunnen begrijpen ontwikkelde Paul de Lineage Timeline Scroll', een visueel hulpmiddel die een continuüm van 9000 jaar geschiedenis laat zien die verder gaat dan slavernij en kolonialisme.