free site creation software
Mobirise
Prof. Small

Hij heeft met vele  bekende wetenschappers samengewerkt  zoals John Henrik Clarcke, Dr Ben, Ivan, Asa Hilliard , Wade Noble, Amos, Frances, Leonard Jeffries.

Door zijn werk voor en lidmaatschap van verschillende organisaties uit de ‘zwarte’ gemeenschap  zoals de SNCC (Student Non-violent Coordinating Committee, een organisatie die belangrijk was voor de burgerrechtenstrijd), de NAACP, de Uhuru fighters en meer, kwam hij in aanraking met een paar van de belangrijkste strijders voor de rechten van de Afrikaanse bevolking...

Mobirise

ASCAC

Hij werd geboren op de Arcadia plantage bij de Waccamaw rivier vlak bij Georgetown in de staat South Carolina. Hij heeft Yoruba, Ewe, Akan maar ook de Chizora, inheemsen van de Waccamaw rivier in zijn stamboom. Door zijn werk voor en lidmaatschap van verschillende organisaties uit de gemeenschap kwam hij in aanraking met de belangrijkste strijders voor de rechten van de Afrikaanse bevolking. Hij is verbonden aan de ASCAC, een organisatie die zich bezighoudt met het bestuderen van de Afrikaanse klassieke beschavingen.

Mobirise

AFRICAN STUDIES

Prof. Small heeft over de hele wereld lezingen gegeven zoals in Harvard, Princeton, de Uni van de West Indies, de uni van Manchester, Columbia  en Yale. Tegenwoordig focust hij zich vooral op het geven van rondleidingen in Afrika en Amerika en schrijft hij twee boeken, In het ene boek worden de lezingen over Malcolm X gebundeld en in zijn andere boek schrijft hij over
het Post Traumatic Slave disorder, waarin hij de psychologische gevolgen van 350 jaar slavernij behandeld.

Mobirise

AFRIKA TOUR

We hebben de Seminar van prof Smal uitgesteld. Intussen kun je overwegen of je van 22 juli tot 5 augustus 2020 met Prof Small en zijn team mee wil reizen naar Kemet en Ghana. Deze 14 daagse 'Extraordinary Spiritual Experience', zoals hij dat zelf omschrijft, is een reis die je tenminste één keer in je leven moet hebben ervaren. Lees de details van de reis goed door. De kosten zijn:
Amsterdam - Kemet (Egypte) €2140,-
Amsterdam Ghana €2820,-
Amsterdam-Kemet-Ghana €3810,-
Aanbetaling €300,-