Soort  Events

simple site templates

Om van te voren een goed beeld te krijgen van wat je van onze Events kunt verwachten, hebben we de definities voor je op een rijtje gezet. 

We organiseren verschillende soort Events bij House of Khepera (HoK) en streven naar kwaliteit en transparantie. Graag zien we dat ons aanbod aan je verwachtingen voldoet. Daarom hebben we de verschillende Events zoals je die van ons kunt verwachten duidelijkk omschreven en op een rijtje gezet.

  1. LEZING - Kennisoverdracht door een deskundige spreker waarbij de deelnemers kijken, luisteren en eventueel vragen kunnen stellen en duurt niet langer dan één dagdeel.
  2. SEMINAR - Een lezing door een deskundige die dieper ingaat op een bepaald onderwerp waarbij deelnemers kijken, luisteren en vragen kunnen stellen en duurt minimaal één dagdeel.
  3. WEBINAR -  Een samenvoeging van de woorden ‘Web’ en ‘Seminar’ en is een online bijeenkomst waarin kennis wordt gedeeld. Deelnemers krijgen een link om op een bepaalde tijd in te loggen, zodat ze het webinar kunnen volgen. Ons platform leent zich voor contact via de chat met elkaar en met de presentator.
  4. CURSUSSEN - Een kortdurende lesperiode die een onderwerp behandelt of waarbij je met een methode leert werken. Bij een cursus horen opdrachten die je tussen de cursusdagen uitvoert.
  5. WORKSHOP - Is een onderwijsactiviteit waarin actieve deelname een belangrijke rol speelt. De workshop kan zich over een of meer dagen uitstrekken, is erg praktijkgericht en de deelnemers gaan in de workshop zelf aan de slag. De workshop bestaat uit één of meer bijeenkomst van minimaal één dagdeel.
  6. TRAININGEN - Bestaat uit één of meerdere bijeenkomsten en is korter en specifieker dan een cursus. De training is meer gericht op de praktijk van de deelnemers. In de training leren deelnemers kennis en vaardigheden die ze na de training gaan toepassen. Bij meerdaagse trainingen krijgen de deelnemers meestal ook zelfstudie- en toepassingsopdrachten mee en is er ruimte om te oefenen.
  7. MASTERCLASS - Een les, of serie lessen, die verzorgd wordt door een expert waarin deelnemers onder leiding van de master kunnen oefenen.
  8. COACHING - Verschillende sessies die erop gericht zijn om in de vorm van begeleiding in positieve zin te veranderen.