Wie zijn wij?

House of Khepera (HoK) betekent het huis van 'Schepping en Groei'. HoK is een platform dat opnieuw de groei en welvaart van de Afrikaanse familie definieert. Uiteindelijk is het doel om de Afrikaanse familie in het algemeen en onszelf in het bijzonder te verrijken, te verbinden, te vernieuwen en te veranderen. Wij nodigen de gemeenschap van harte uit om samen te bouwen aan een betere toekomst.

how to build your own site for free
Mobirise

TERUGBLIK OP 2019

We startte het jaar met de 'Strengths Cursus' voor het ontwikkelen van je 'Super Powers' met Marcus Cato gevolgd door de 'Masterclass Eugenics' van Dr. Shantella Sherman die het herkennen van de wortels van racisme in ons dagelijks bestaan mogelijk maakt.

We brachten ondernemers in beeld in ons televisie programma bij Salto TV en belichtte bijzondere mensen met bijzondere verhalen uit onze gemeenschap.

We creëerden samen met Paul Obinna een format voor de Black History Maand voor 2020, leerden meer over Natuurlijke feesten en de Natuur (NTR) tijdens zijn 'Winter Festivals Presentatie' en gaf hij bruikbare fundamentele informatie aan degene die het het pad van zelfrealisatie en bewustwording wil bewandelen in 'The Alchemic Structure Training'.