simple site maker

Wie zijn wij?

House of Khepera (HoK) betekent het huis van 'Schepping en Groei'. HoK is een platform dat opnieuw de groei en welvaart van de Afrikaanse familie definieert. Uiteindelijk is het doel om de Afrikaanse familie in het algemeen en onszelf in het bijzonder te verrijken, te verbinden, te vernieuwen en te veranderen. Wij nodigen de gemeenschap van harte uit om samen te bouwen aan een betere toekomst.

Mobirise

TERUGBLIK OP 2018-2019

Paul Obinna, de autheur van de Lineage Timeline-scroll gaf in mei een 3-daagse cursus over 9000 jaar geschiedenis, Prof. Lez Henry reiste mee naar Kemet, Sister Benji Dankerlui vertelde de Nederlandse geschiedenis van Amsterdam vanuit een "zwart" perspectief tijdens de Amsterdam City Tour.

Begin 2019 gaf Marcus Cato, StrenghtsFinder Coach is een korte cursus met als doel je sterke punten te transformeren naar 'Super Powers'. Dit doet hij aan de hand van de baanbrekende Assessement van StrengthsFinder. De Masterclass van eugenics expert Dr. Shantella Sherman gaf helderheid over de herkomst van eugenics, rasverbetering waardoor 'Racism en Colorism' in onze gemeenschap beter begrepen en herkend wordt.

Vanaf maart 2019 is HoK gestart met een televisieprogramma wat wordt uitgezonden bij Salto Amsterdam.