free web design templates

Z.P. Moor


De fictieve persoon "zwarte piet"werd bedacht om de ‘Maafa’ en de status van de Afrikaan en het nageslacht als minderwaardige mens goed te praten. Z.P. Moor is een docent en filantroop, de dubbelganger van “zwarte piet” vanuit de filosofie zoals Dr. Molefi Asante beschrijft in zijn “Twin Pillars of Consciousness”, Onderdrukking van de overwinning. Een strategische zet die de jaarlijkse terugkerende viering van Sinterklaas zal moeten transformeren naar die van zelfrespect en zelfliefde.

Mobirise

DE SEMINARS

Hoe komt het dat deskundige in Nederland nog steeds de herkomst van de figuur 'zwarte piet' niet kunnen of weten te verklaren? Volg deze unieke Seminar en kom achter de rol en functie van Stereotypen in Europa.

Na de Seminar heb je antwoord op de volgende vragen:
-De herkomst van de figuur 'zwarte piet'.
-de Afrikaans bijdrage aan het historisch continuüm in de afgelopen 8000 jaar
-begrip van het beperkende en ontmenselijkende karakter van de Maafa
-de psychologie van het slachtoffer en voor de dader

Je zal de figuur 'zwarte piet' beschouwen als een herinnering aan het genie en de grootheid die in hun genetische erfgoed ligt. Je zal het proces en effect van dit stereotype inzien en zodoende Z.P. Moor als vertegenwoordiger inzetten van de opvoeding en de filantropie die Europa uit hun 'donkere middeleeuwen' naar hun verlichting hebben verheven