Boeken

“People don’t realize how a man’s whole life can be changed by one book”.

– Malcolm X –

house-of-khepera-books-dr.-lez-carry-beyond-reflection-

Carry Beyond Reflections

Prof. William Lez Henry suggereert een manier om onze wereldwijde toestand te bekijken, terwijl hij voortdurend wordt afgebeeld en behandeld als het meest verstorende, gewelddadige, ongewenste element in de samenleving.

Prijs: €25,-

house-of-khepera-books-dr-lez-henry-henry-whitness-made-simple

Whitness Made Simple

Prof. William Lez Henry zijn argument is een nieuwe poging in de geschiedenis van het sociale denken om de suprematie van witheid te analyseren die zich als een kracht heeft ontwikkeld, maar verborgen blijft vanwege de terughoudendheid van degenen die ervan profiteren om hun zonden te belijden.

Prijs: €25,-

house-of-khepera-books-dr-lez-hrnry-what-the-dj-said

What the Deejay Said

Prof. William Lez Henry, ook bekend als de reggae / dancehall deejay Lezlee Lyrics, combineert autobiografische en biografische verhaal met andere vormen van kennis en weet je hierdoor te vermaken en tegelijkertijd je te laten nadenken. Zijn verhaal is van grote waarde is voor de Jamaicaanse reggae dancehall-cultuur en de zwarte Britse stedelijke ervaring.

Prijs: €35,-

house-of-khepera-dr-shantella-sherman

In search of Purity

Dr. Shantella Sherman Eugenics and Racial Uplift onder New Negroes, 1915-1935 ‘is een heronderzoek van een proefschrift over de eugenetische theorieën wat door zwarte wetenschappers is onderzocht welke hielp om de wetenschap te integreren wat leidde tot een sociale beweging voor raciale opleving.

Prijs: €25,-

Nadat het bedrag op de bankrekening van de stichting is bijgeschreven wordt je bestelling per post verstuurd naar het adres zoals vermeld op het onderstaande bestelformulier.

Totaal: € -
Totaal: € -
Totaal: € -
Totaal: € -

Schrijf je in voor de nieuwsbrief