Gratis Webinars

We zetten ons sinds 2015 in om de Black community te voorzien van betrouwbare informatie

Gratis Cash Flow Webinar

Deze Cash Flow Webinar helpt je op weg naar het beter begrijpen en managen van je financiën op persoonlijke en zakelijk vlak. Marcus Cato en zijn dochter nemen je je stap voor stap mee. Hiervoor gebruiken ze de handige ‘Cato Cash Flow Sheet’. 

The Banker

In de film ‘The Banker nemen twee Afro-Amerikaanse ondernemers in de jaren vijftig een witte jongeman in dienst om op te treden als hoofd van hun bedrijf. Bekijk de Webinar van de film ‘The Banker’ en onderzoek met ons mee welke impact de film op je heeft na de historische context die in deze Webinar wordt uiteengezet.

De Hersenhelften

Paul Obinna verteld op zijn unieke wijze over de werking van het ‘brein’ en de functies van de hersenhelften waardoor je denkprocessen beter zult begrijpen en de noodzaak om je ‘brein’ te beschermen tegen bewuste of onbewuste aanvallen van buitenaf.

The Life Cycle

Met de levenscyclus tool kun je zoeken naar en plaatsen van kennis en begrip van mensen, plaatsen, beïnvloedende factoren en omstandigheden uit het verleden, die gevormd, gevoed en geëvolueerd zijn in het ego van ieder mens.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief