Lineage Timeline

De geschiedenis vertelt een volk waar ze zijn geweest, wat ze zijn geweest, waar ze zijn en wat ze zijn.

– Dr. John Henrik Clarke –

Geschiedenis leert ons wie we zijn

De Lineage Timeline bevat meer dan 20 jaar onderzoek gewijd aan historische en culturele educatie. Het zorgt voor een dieper begrip van hoe Afrikaanse culturen over de hele wereld weerklinken. Met deze timeline maken we een reis van zelfontdekking; een dieper begrip van identiteit, ras en cultuur .

De Lineage Timeline

Deze Timeline kijkt op een andere manier naar onze gezamenlijke geschiedenis. Het gaat niet alleen om de data, feiten en cijfers, in plaats daarvan gaat dit over tot een ontleding van gemeenschappelijke historische mythen en een door onderzoek ondersteunde demonstratie van de enorme invloed van Afrikaanse culturen op de huidige maatschappij.

house-of-khepera-abu-simbel-isis

Be a Better World Citizen

De Tijdlijn is gemaakt om harmonie tussen burgers te bevorderen. Deze timeline werkt bevorderend voor respect voor alle culturen en burgerrechten, en stelt mensen in staat de stereotypen van “zwarte” en “witte” volkeren die zich voor, tijdens en na het tijdperk van Trans Atlantische slavernij hebben gemanifesteerd, te deconstrueren.

 

“De Timeline laat duidelijk zien dat “slavernij” niet onze geschiedenis is. In tegendeel onderbrak de “slavernij” de Afrikaanse geschiedenis”.

Voordelen van de Lineage Timeline

Bestel nu!

Nadat het bedrag op de bankrekening van de stichting is bijgeschreven wordt de Lineage Timeline per post verstuurd naar het adres zoals vermeld op het onderstaand bestelformulier.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief