Online Events

Vanaf januari 2022 kunnen we je weer verschillende cursussen, workshops, trainingen en webinars online aanbieden.

Z.P. Moor

Mr Z.P. Moor is een docent en filantroop, de dubbelganger van ‘zwarte piet. Hij is door Paul Obinna bedacht ‘ vanuit de filosofie zoals Dr. Molefi Asante beschrijft in zijn ‘Twin Pillars of Consciousness, Onderdrukking van de overwinning. Een strategische zet die de jaarlijkse terugkerende viering van Sinterklaas zal moeten transformeren naar die van zelfrespect en zelfliefde.

Power Up Your Strenghts

Vaak kennen we onze talenten niet, gefixeerd als we zijn op onze zwakheden. Marcus gaat samen met jou op zoek naar je mogelijkheden. Hierbij maakt hij gebruik van de unieke StrengthsFinder. Dit is een ondersteunend internetprogramma met online feedback om talenten te ontdekken en in te zetten voor persoonlijk en zakelijk succes en ontwikkeling.

 

house-of-khepera-strenghts- group

Decoding Pop-Culture

De ‘Pop-eu series’ heeft tot doel eugenics thema’s, de onderliggende wortels van racisme, stereotypering en colorisme die gebruikt worden in de Media voor jou te belichten. Je zult inzicht krijgen in hoe dit per gezinslid effect heeft op het gevoel van de liefde en het respect voor onszelf en elkaar, als gezin. Je zult zien hoe het zelfbeeld van elk lid van het zwarte gezin onder vuur ligt. Meer informatie volgt.

De Alchemic Structure

 De ‘Alchemic Structure’, is een training die je helpt terug te keren naar de holistische denkwijze van de ancients. Samen maken we een reis van lood naar goud, geheel volgens de principes van alchemie, waarin je de tijd en plaats van jouw bestaan beter zal begrijpen, je je zult verbinden met de ‘Divine Mother‘, je obstakels m.b.t. je directe omgeving kunt analyseren en je discipline en focus zult ontwikkelen om jouw plek in het universum te erkennen. Meer informatie volgt.

house-of-khepera-timeline-cursus

Docent Training

De Docenten Training is een modulaire Training van de Lineage Timeline, speciaal ontwikkeld voor diegene die niet alleen de ware geschiedenis vanuit een Afrikaans perspectief willen leren, maar ook in staat willen zijn dit aan anderen over te dragen. Deze training is geschikt voor beginners en gevorderden en geeft een compleet overzicht van de geschiedenis tot 8000 terug.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief