Tours

De zoektocht naar de identiteit zodat die doorgegeven kan worden aan (of het te behouden om door te kunnen geven aan) de volgende generatie, is een wereldwijd fenomeen binnen de Afrikaanse diaspora. HoK streeft ernaar om samen met deze groep op onderzoek uit te gaan en onze identiteit opnieuw te definiëren.

Amsterdamse Wandeltour

Je krijg een rondleiding door het centrum van Amsterdam, waarbij je monumenten en kunst zult aanschouwen die een duidelijke aanwezigheid van zwarte mannen en vrouwen rond de 15e eeuw tonen. Dit betreft echter geen tot slaaf gemaakte Afrikanen, maar handelaren en geleerden, die een ware bijdrage hebben geleverd aan de Nederlandse en Europese beschaving.

14-Daagse Studiereis Kemet

In samenwerking met IKG is het mogelijk om de 14 daagse rondreis door het oude Egypte o.l.v Anthony Browder van 25 juni t/m 8 juli 2022 mee te maken. Je vliegt vanaf Schiphol Amsterdam naar Caïro en resit vandaar mee met de studie groep en Anthony Browder. De totalte kosten zonder tickets is $4050,-. Voor meer informatie over vliegschema’s en vliegtickets kun je contact met ons opnemen via het contactformulier.

Groepsreis Kemet

Naast de onvergetelijke 8-daagse super-de-luxe studie trip naar Kemet met Anthony Browder organiseren we in 2023 ook een 8-daagse reis naar Kemet. Geen studie reis, maar een reis voor ‘backpackers. We nemen je onder andere mee naar: het Gizeh-complex en de Sfinx in Caïro, de tempel van Ase en  Abu Simbel in Aswan, de vallei der Koningen en Koninginnen, Karnak en de tombes van Karabasken and Karakhamun in Luxor. Heb je interesse? Meld je aan via ons contactformulier

Schrijf je in voor de nieuwsbrief