Tours

De zoektocht naar de identiteit zodat die doorgegeven kan worden aan (of het te behouden om door te kunnen geven aan) de volgende generatie, is een wereldwijd fenomeen binnen de Afrikaanse diaspora. HoK streeft ernaar om samen met deze groep op onderzoek uit te gaan en onze identiteit opnieuw te definiëren.

Amsterdamse Wandeltour

Je krijg een rondleiding door het centrum van Amsterdam, waarbij je monumenten en kunst zult aanschouwen die een duidelijke aanwezigheid van zwarte mannen en vrouwen rond de 15e eeuw tonen. Dit betreft echter geen tot slaaf gemaakte Afrikanen, maar handelaren en geleerden, die een ware bijdrage hebben geleverd aan de Nederlandse en Europese beschaving.

Groepsreis Kemet One Africa

In samenwerking met IKG is het mogelijk om van 20 t/m 28 februari 2022 vanaf Schiphol naar Caïro te vliegen en daar aan te sluiten met de ‘One Africa: Returning to the Source Conference and Study Tour in Egypt’ van Anthony Browder. Bezoek op de website van Ahhet Tours voor meer informatie over het resischema en de reiscondities. Voor meer informatie over de prijzen en vliegschema vanaf Amsterdam kun je contact met ons opnemen via het contactformulier.

Groepsreis Kemet

Naast de onvergetelijke 8-daagse super-de-luxe studie trip naar Kemet met Anthony Browder streven wij ernaar je ook een 8-daagse reis aan te bieden naar Kemet. Geen studie reis, maar een reis voor ‘backpackers. We nemen je onder andere mee naar: het Gizeh-complex en de Sfinx in Caïro, de tempel van Ase en  Abu Simbel in Aswan, de vallei der Koningen en Koninginnen, Karnak en de tombes van Karabasken and Karakhamun in Luxor.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief