best css templates

Boeken Bestellen

People don't realize how a man's whole life can be changed by one book".
Malcolm X

Mobirise

The African Origin of Civilization
Cheik Anta Diop Homo sapiens waren Afrika en waren zwarte mensen. Het waren zwarte mensen die zich over Azië en Europa verspreidden en de plaats innamen van de Neanderthalers. Na verloop van tijd werden zwarte mensen in het noorden van Eurazië lichter van huid en begonnen ze te lijken op de mensen die daar vandaag wonen. Lezen en dowloaden
Prijs: €0,-

Mobirise

In search  of Purity,
Dr. Shantella Sherman Eugenics and Racial Uplift onder New Negroes, 1915-1935 'is een heronderzoek van een proefschrift over de eugenetische theorieën wat door zwarte wetenschappers is onderzocht welke hielp om de wetenschap te integreren wat leidde tot een sociale beweging voor raciale opleving.
Prijs: €20,-

Mobirise

Whitness Made Simple
Prof. William Lez Henry zijn argument is een nieuwe poging in de geschiedenis van het sociale denken om de suprematie van witheid te analyseren die zich als een kracht heeft ontwikkeld, maar verborgen blijft vanwege de terughoudendheid van degenen die ervan profiteren om hun zonden te belijden.
Prijs: €15,-

Mobirise

What the Deejay Said
Prof. William Lez Henry, ook bekend als de reggae / dancehall deejay Lezlee Lyrics, combineert authobiografische en biografische verhaal met andere vormen van kennis en weet je hierdoor te vermaken en tegelijkertijd je te laten nadenken. Zijn verhaal is van grote waarde is voor de Jamaicaanse reggae dancehall-cultuur en de zwarte Britse stedelijke ervaring.
Prijs: €20,-

Mobirise

Carry beyond Reflections
Prof. William Lez Henry suggereert een manier om onze wereldwijde toestand te bekijken, terwijl hij voortdurend wordt afgebeeld en behandeld als het meest verstorende, gewelddadige, ongewenste element in de samenleving.
Prijs: €15,-

Bestel nu

Bestel de boek van je keus door het onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Bel daarna naar +31681729439 of stuur een App-bericht om je bestelling te bevestigen. Maak het verschuldigde bedrag + €10,- verzendkosten over op NL96INGB0007722790 t.n.v. House of Khepera o.v.v titel van het boek.
N
adat het bedrag op de bankrekening van de stichting is bijgeschreven wordt je bestelling in een pakketje per post verstuurd naar het adres zoals vermeld op het onderstaande bestelformulier.