Strengths

House of Khepera nodigt jou uit om deel te nemen aan deze ‘Power Up Your Strengths’ training, gegeven door Marcus Cato, waarbij we jou de kans willen bieden je eigen ‘super powers’ te ontdekken. Door middel van een assessment en een workshop zul je je zowel persoonlijk, als professioneel ontwikkelen en kom je tot jouw top 5 talenten die jou uniek maken en waarmee je jezelf kunt onderscheiden van de rest.
JE TOP 5 TALENTEN

Twee weken voor de training ontvang je een e-mail met toegangscode voor Gallup StrengthsFinder™ Assessment waarbij je 177 vragen over jezelf zult beantwoorden. Deze tool is gebaseerd op 50 jaar aan wetenschappelijk onderzoek en is een zeer effectieve manier om meer over jezelf te weten te komen. Je krijgt meteen je resultaten te zien, die ook de basis vormen voor de training, waarin je samen met Marcus Cato, in groepsverband aan de slag gaat met het ontrafelen van jouw top 5 talenten.

DE WORKSHOP

Door een beter inzicht in wie je bent en wat je kunt, ben je beter in staat om jouw doelen te behalen en je dromen waar te maken. Deze training biedt jou zelfkennis, zelfliefde en zelfvertrouwen om bestaande patronen te doorbreken en je ware potentie te benutten. De kans dat iemand anders dezelfde top 5 talenten heeft als jij, is 1 op 33 miljoen. In de Training gaan we intensief met jouw resultaten aan de slag en zul je meer leren over hoe je jouw top talenten in het dagelijks leven kunt toepassen.

MARCUS CATO
Marcus heeft meer dan 15 jaar ervaring met strategisch coachen van leidinggevenden, senior managers en bestuursleden. Hij heeft op basis van de resultaten van de Gallup StrengthsFinder™ assessments workshops voor groepen of teams ontwikkelt die een positieve professionele relatie creëren. Hij is oprecht toegewijd om te zorgen voor resultaat van samenwerking tussen verschillende functies, gebruikmakend van de diversiteit van bestaand en potentieel talent in het team.