Gratis Webinars

We zetten ons sinds 2015 in om de Black community te voorzien van betrouwbare informatie, daar zijn we niet mee gestopt!

Stichting House of Khepera (HoK) is een zelf gefinancieerde Black Owned organisatie in Nederland build by our own hands, money and time. We bestaan volledig uit vrijwilligers die hun steentje bijdragen. Door de steun van donateurs en sponsoring heben we de afgelopen jaren zonder subsidie en overheidsgeld evenementen, workshops, trainingen, seminars, en groepsreizen georganiseerd.

Gratis Cash Flow Webinar

Deze Cash Flow Webinar helpt je op weg naar het beter begrijpen en managen van je financiën op persoonlijke en zakelijk vlak. Marcus Cato en zijn dochter nemen je je stap voor stap mee. Hiervoor gebruiken ze de handige ‘Cato Cash Flow Sheet’. Een handige tool die je hier kunt downloaden. Succes!

The Banker

Download het screeningsdocument van de film ‘The Banker’ en onderzoek welke impact de film op je zou heeft met de historische context van zwarte banken en eugenics. In de film ‘The Banker nemen twee Afro-Amerikaanse ondernemers in de jaren vijftig een witte jongeman in dienst om op te treden als hoofd van hun bedrijf

De Hersenhelften

Paul Obinna verteld op zijn unieke wijze over de werking van het ‘brein’ en de functies van de hersenhelften waardoor je denkprocessen beter zult begrijpen en de noodzaak om je ‘brein’ te beschermen tegen bewuste of onbewuste aanvallen van buitenaf.

The Life Cycle

Met de levenscyclus tool kun je zoeken naar en plaatsen van kennis en begrip van mensen, plaatsen, beïnvloedende factoren en omstandigheden uit het verleden, die gevormd, gevoed en geëvolueerd zijn in het ego van ieder mens.