Wil je meer weten over de Afrikaanse identiteit?

House of Khepera (HoK) is een platform voor iedereen die op zoek is naar de Afrikaanse geschiedenis en cultuur die verder reikt dan slavernij.

Kwaliteit en juistheid

Als platform voor educatie, groei en ontwikkeling hechten wij grote waarde aan de kwaliteit en juistheid van de kennis en informatie die wordt verspreid tijdens onze bijeenkomsten, cursussen, trainingen, workshops en tours.

Inspiratie

Onze drijfveer is om vanuit onze inspiratie en kracht iedereen de mogelijkheid te bieden om de Afrikaanse identiteit te (her-) ontdekken en te begrijpen.

Verbondenheid

Door mensen te voorzien van de juiste informatie over onze gezamenlijke geschiedenis kunnen we het wederzijds begrip vergroten en werken aan een grotere verbondenheid onderling.

Afrikaanse identiteit

Wij vinden het belangrijk een bijdrage te leveren aan de groeiende bewustwording over de Afrikaanse identiteit en historie, binnen en buiten de Afro-gemeenschap. Hierdoor kunnen we werken aan een gezamenlijke toekomst met een ‘wij’-mentaliteit, gebaseerd op waarheid en culturele trots, hetgeen een sterke vernieuwde fundering biedt voor de ‘Afrikaanse familie’.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief