Informatie Algemeen

Events

We onderscheiden openbare en besloten Events. Besloten Events kunnen alleen worden bezocht door donateurs, sponsoren en introducés.

Tickets

Onze tickets kunnen via onze website worden aangeschaft bij het ticketportaal Eventbrite. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht. Tickets zijn restitueerbaar en kunnen niet meer worden overgedragen aan een donateur of introducé. Voor technische vragen over je ticket verwijzen je door naar Eventbrite. Voor vragen over het Event kun je rechtstreeks contact met ons opnemen.

Registratie

HoK-members worden via de mailing op de hoogte gesteld van onze aankomende Events. Zij ontvangen voor de ticketverkoop een registratie link. Voor aanvang van het Event vragen wij aan alle bezoekers zich te registreren. Meld je tien minuten vóór aanvang van het Event aan bij de kassa en/of registratie.

Huisregels en Veiligheid

Wij hanteren algemene fatsoensnormen en staan voor gelijke behandeling van alle aanwezigen tijdens onze Events. Wij vragen onze bezoekers om dit ook te doen. Om onze Events voor iedereen leuk en gezellig te houden hebben wij een aantal huisregels opgesteld die van toepassing zijn op iedereen die onze evenementen bezoekt. Hierdoor worden zaken als veiligheid, toegang en ook de regels voor het maken van foto en of video opname geregeld. Deze huisregels kun je nalezen in onze algemene voorwaarden. Met het bezoeken van een House of Khepera Event stem je in met de toepasbaarheid en het naleven van onze huisregels.

Eten, drinken en pinnen

Op onze Events kun je terecht bij de mini Black Market voor gezonde en lekkere (warme) maaltijd, snack en/of drankjes. We werken met cateraars samen die ook vegetarische en vegan maaltijden kunnen bereiden. Op de locatie kan niet worden gepind en daarom verzoeken we je vriendelijk om voldoende contant geld mee te nemen naar het Event.

Parkeren

Parkeren, indien mogelijk, geschiedt voor eigen risico. Wij als organisatie zijn niet aansprakelijk voor enige schade of onvoldoende parkeerplekken.

Beeld- en geluidsopnames

Zonder uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van House of Khepera is het niet toegestaan beeldmateriaal van House of Khepera op enigerlei wijze te verspreiden. Ook niet toegestaan is het kopiëren of via internet opnemen van programma’s van House of Khepera, deze opnames vervolgens op een website te plaatsen en daarbij te doen voorkomen alsof het eigen beeldmateriaal is.

Disclaimer

Op alle media-uitingen van House of Khepera is de disclaimer van toepassing.