Wie zijn We?

House of Khepera zet zich sinds 2015 in om de black community in Nederland te voorzien van wetenschappelijke informatie uit betrouwbare bronnen. Ons doel is het overbrengen van liefde, voor onszelf en elkaar. We doen dit omdat er ooit een dehumanisatie proces is begonnen, die ons als volk heeft beroofd van onze menselijkheid, een mechanisme wat nog steeds van kracht is.
house-of-khepera-afrika

INFORMATIE

Of we nu kijken naar Afrika, Europa, de Amerika’s of het Caraïbisch gebied, over de hele wereld zijn we vertegenwoordigd in de verschillende landen, maar genetisch gezien zijn wij één. Om ons en toekomstige generaties te verbinden, vinden het we het belangrijk dat wij zelf de verantwoordelijkheid nemen over de informatie die wij binnen onze gemeenschap verspreiden.

sankofa

TRANSFORMATIE

House of Khepera (HoK) betekent het huis van ‘Schepping en Groei’. HoK is een platform dat opnieuw de groei en welvaart van de Afrikaanse familie definieert. Uiteindelijk is het doel om de Afrikaanse familie in het algemeen en onszelf in het bijzonder te verrijken, te verbinden, te vernieuwen en te veranderen. Wij nodigen de gemeenschap van harte uit om samen te bouwen aan een betere toekomst.

house-of-khepera-sankofa-hartje

SANKOFA

Met onze programma’s en events kun je invulling geven op de vraag: ‘Wie ben ik’ en waar kom ik vandaan, maar daagt je ook uit te kiezen vanuit je kracht. Dit draagt bij aan het interne helingsproces dat wij als volk nog bewust moeten ondergaan. Alleen als je weet waar je vandaan komt, kun je goed inschatten waar je naartoe wilt. House of Khepera helpt bouwen aan een gezonde basis voor alle leden binnen de ‘zwarte familie’.