Onze tijdlijn

In samenwerking met gerespecteerde sprekers uit binnen- en buitenland maken we een reis van lood naar goud. Geheel volgens de principes van alchemie, waarin je de tijd en plaats van jouw bestaan beter zal begrijpen op het gebied van het Afro-centrisme. Hierdoor zal je n (verwijderen) vervangen door: Na het volgen van onze Events en programma’s succesvol antwoord kunnen gegeven op de volgende vragen: Wie ben ik, waar kom ik vandaan en waar ga ik naartoe?

MAART 2016

‘The Dr. Kaba Experience’ door Dr. Kaba Kamene, docent, consultant en voormalig Black Panther (Level Brons)

“From Harlem to Haarlem”, een wandel tour door het centrum van Haarlem onder leiding van Vinny Tailor. “The Amsterdam legacy Tour”, een rondleiding onder leiding van Benji Dankerlui door het centrum van Amsterdam,
“Our Economics” een seminar over economie en ondernemen. “The tie that bind us together”, een seminar over het ontstaan van de mensheid en de migratie van Afrikanen over de hele wereld.

APRIL 2017

Seminar “The Songhai Empire” door Robin Walker, historicus (Level Brons)

Het dagelijks leven in West-Afrika in de 14/15de eeuw, waar gebouwen met twee verdiepingen en sanitaire voorzieningen de gewoonste zaak waren. Sister Benji Dankerlui nam Robin Walker mee op tour en verblufte hem met essentiele en onthullende informatie over de geschiedenis van Amsterdam en Nederland.

OKTOBER 2017

Seminar “Egypt Revisited” door Prof. Anthony Browder, directeur van het ASA Restoration Project-opgravingsproject in Luxor, Egypte (Level Brons)

Het ware verhaal over hoe Kemetiaanse kennis en wijsheid in Europa zijn terechtgekomen en op welke manier de sporen van de ware geschiedenis, die voortkomen uit de wereld van rijkdom van onze voorouders, ons vandaag de dag nog steeds omringen. 

MARCH 2018

De “Community Conscious Club” App-groep Paul Obinna

Werd geïnitieerd vanuit een behoefte om onderwerpen die binnen de Afro-gemeenschap herhaaldelijk worden besproken met gelijkgestemden te bespreken om duidelijke antwoorden te krijgen.

APRIL 2018

De cursus “Lineage Timeline” door Paul Obinna, gedragsdocent en consultant ontwikkeld (Level Brons)

Een 3-daagse cursus, opgebouwd uit 6 modules, die een duidelijk overzicht geven van de enorme invloeden van eeuwenoude Afrikaanse culturen op de wereld en hoe deze zich verhouden tot het (huidige) eurocentrisch wereldhistorische model.

MEI 2018

“Groepsreis naar Kemet” (het Oude Egypte)(Level Brons)

Een meerdaagse groepsreis naar de oorsprong van de Afrikaanse beschaving onder leiding van lokale touroperators, een begeleider van House of Khepera en een ervaringsdeskundige spreker of scholar.

JUNE 2018

’Amsterdam City tour’ door Sister Benji, historica en docent (Level Brons)

Een rondleiding langs verschillende plaatsen in Amsterdam waarmee men dook in het koloniale verleden van de stad en oog in oog kwam te staan met historische beelden van Afrikanen. Al lopend of fietsend werden de Amsterdamse grachten met hun stadspaleizen, gefinancierd door handel in de Oost en de West aangedaan. Tevens werd er een bezoek gebracht aan de Beurs van Berlage, de grootste ‘money machine’ die Amsterdam rijk is en waar de kennis uit Kemet, het Oude Egypte, is en wordt gebruikt om Nederland te verrijken.

JULY 2018

“Remembering the Past to Safeguard the Future” door Dr. Lez. Henry, docent aan de School of Law and Criminology van de University of West London (Level Zilver)

Een seminar waarin werd aangetoond dat de Maafa’ (de trans-Atlantische mensenhandel) een unieke vorm van slavernij was, waarvan de gevolgen nog steeds zichtbaar zijn.

OKTOBER 2018

“Groepsreis naar Kemet” (het Oude Egypte) Prof. William Lez Henry (Level Brons)

Deze reis gaat niet over het blijven hangen in het verleden, want zoals Dr. Charles Finch zei: “Egypte laat ons zien hoe ver we zijn gevallen!”
In oktober reisden we voor de keer naar Kemet af, maar dit keer samen met Prof.. Lez Henry als deskundige gast. We bezochten ook Hatshepsut, een tempel die na lang tijd weer open was voor bezoek.

DECEMBER 2018

“Z.P. Moor Campagne” door Paul Obinna, gedragsdocent en consultant (Level Zilver)

Een serie workshops van drie dagen bedoeld als een manier om de “zwarte” gevoelens van boosheid en frustratie jegens ‘zwarte piet’ – de zwart geschminkte dwaas met krullenpruik, rode lippen en gouden oorringen – te transformeren naar trots en kracht. De seminars voerden langs de politieke en culturele macht van Kemet, de kemetiaanse kennis en wijsheid die door de Moren naar Europa werden gebracht en de manier waarop de Europeanen deze eeuwenoude rijkdom en wijsheid systematisch hebben geconfisqueerd en de geschiedenis hebben verdraaid om ware beschaving en heerschappij te claimen.

FEBRUARI 2019

“Power Up Your Strengths” door Marcus Cato, MBA en gecertificeerd StrengthsFinder Coach met meer dan 15 jaar ervaring met strategisch coachen (Level Zilver)

Na de workshop en assessment begrijpen
deelnemers hoe ze doelgericht hun prestaties kunnen verbeteren en op een effectieve wijze hun doelen kunnen behalen. Marcus is oprecht toegewijd en behaald het gewenste resultaat gebruikmakend van de diversiteit van bestaand en potentieel talent in het team.

MEI 2019

Workshop en Masterclass “Eugenics? Blauwdruk voor racisme”! door historica en journalist Dr. Shantella Sherman (Level Zilver)

Informatie en tools om de kenmerken, eigenschappen en invloed van deze theorie te herkennen in ons dagelijks leven binnen de drie huidige platvormen: Wetenschap & Geneeskunde als één en Maatschappelijk (onderwijs, huisvesting en rechtspraak) en populaire cultuur (Televisie, Film en advertenties).

DECEMBER 2019

Presentatie Winter Festivals door gedragsdocent en consultant Paul Obinna (Level Brons)

Deze presentatie verduidelijkt de natuurlijke cycli van de aarde en de christelijke feesten vanuit de natuurlijke basis van zowel de positieve als negatieve aspecten van hun oorsprong, praktijk en folklore.

DECEMBER 2019

Training ‘The Alchemic Structure’ door gedragsdocent en consultant (Level Zilver)

Paul Obinna heeft zijn opgedane kennis van 35 jaar als gedragscoach weten om te smeden in een vorm waarbij je per Level van Lood naar Goud patronen die (generaties lang) worden overgedragen, kunnen worden herkent en doorbroken.