Over Ons

House of Khepera (HoK) is een platform dat bijdraagt aan een hernieuwde definitie, het voortbestaan en de groei, ontwikkeling en welvaart van Afrikanen en van hen die deel uitmaken van de Afrikaanse diaspora. Hiermee beogen we de ‘Afrikaanse familie’ (meer) met elkaar te verbinden, te verrijken en te voorzien van de juiste wetenschappelijke informatie met betrekking tot de Afrikaanse identiteit.

Doelstelling

House of Khepera (HoK) zet zich sinds 2015 in om een betekenisvolle positie in te nemen binnen de context van het Afrikaans gedachtegoed in Nederland. HoK heeft tot doel het realiseren van zelf liefde door heling van de dehumanisatie, zodat er een gelijkwaardig dialoog ontstaat en het re-humanisatie-proces in werking kan gaan. Hiermee beogen wij de Nederlandse samenleving en haar rijke etniciteiten met elkaar te verbinden, te verrijken en te vernieuwen.

Missie

Door het faciliteren van aanbod gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling op het gebied van geschiedenis en cultuur in de breedste zin, beoogt HoK de stigmatisering van de ‘Afrikaanse identiteit’ binnen en buiten de Afro gemeenschap te transformeren naar vergroting van kennis en historisch besef, Dit wordt bewerkstelligd door het bieden van toegang tot accurate en wetenschappelijk bewezen historische informatie. Tevens zal het zorgen voor heling van emotionele schade als gevolg van systematisch misbruik door de eeuwen heen.

house-of-khepera-imakh-ra-hesi-ra
house-of-khepera-black-history-
house-of-khepera-oni-nadi-
house-of-khepera-ingrid

Schrijf je in voor de nieuwsbrief